tiistai 23. syyskuuta 2008

Omistan ISON koiran osa 201

Aamulla sitten käytiin ottamassa viimeiset rokotukset ja samalla käytiin taas koko koiruus läpi. Hieno on :D Eläinlääkärimme on myös colliekasvattaja, joten asiantuntemus oli enemmän kuin kohdallaan!

Ruokahan vaihdettiin maxi junioriin, sillä kokonsa puolesta se vaatii se, sekä rasvanmäärä oli pienempi ja näin ollen meille juuri passeli. Tällä ruoalla mennään sitten eteenpäin ja päätimme, ettei ruokaa vaihdeta adultiin vielä pitkään aikaan.

Neito painoi "vaatimattomat" 15,45kg ja ikää oli siis reilu 4kk:tta :) Ylimääräistä ei ole, mutta ei saa tullakaan. Koko koira prima kunnossa, eli mm. jalkojen asento ja luuston kasvu erinomaista, eikä mitään vinouksia tai ei toivottuja jalkojen vääntymisiä ollut, vaan koiralla suorat, hyväasentoiset jalat ja lonkat.

Lääkäri myös rakastui Pinjan luonteeseen..ja kukapa ei :D Se on sellainen lompponen (outo sanavalinta), mutta sitä ei juuri hetkauta mikään, ja sosiaalisempaa ja rohkeampaa koiraa ei varmasti olekaan.

Ja isohan siitä siis tulee, valtava :) On kuulema niin massava ruuminrakenne ja tassut, että ei ole ennen nähty, mutta niin sanoo moni muukin ja ei se oikeastaan haittaa. Ennemmin olen äärimmäisen tyytyväinen pikkuruiseen hauvaani, jonka kanssa ilmeisesti olen pystynyt saavuttamaan jonkintasoisen tasapainon kaiken kanssa, sillä tasapainoinen koira on.

Omistaja saa siis olla ylpeä pikku hauvastaan :D Säkää en edes uskaltanut mitata, mutta katsotaan jossain vaiheessa.

Ainoa mitä nyt alamme tekemään on erilaisten vetoleikkien teko, jotta koiruuden alaleuka pysyy kasvussa mukana :D

Ei kommentteja: