maanantai 29. syyskuuta 2008

Hohhoijaa....

Kipeänä sitten oltu ja niimpä jäi ensimmäistä kertaa molemmat treenit välistä! Kyllä ottaa päähän! Ja lenkkikaveri "sai" perheeseen lisäystä, eli vielä muutaman päivän joudumme antamaan kotiutumislepoa :) eli metsälenkitkin olleet jäähyllä, myös ihan oman kunnon takia.

Pinja on saanut muutaman uuden lelun, sillä neito löysi jostain viime syksyisten tipsupentumme maailman pienimmäin vinkulelun, josta tulikin heti ihan supersuosittu! Yhtäkkiä tajusin, että koiralla ei ollut yhtään vinkulelua! (Miettikää millainen koiranomistaja ei ole hankkinut kunnolla öykkävää lelua!!!!) No asia korjattiin ja nyt talossa säestää oudolla äänellä ääntelevä sorsa :) Ja pinja tykkää! Koulutusköysilelukin kävi pieneksi, sillä meillä on aina tapana "mauhata" hyvin menneen opetuksen jälkeen, ja viimeisimmällä kerralla huomasin, että koiran hampaat upposivat käteeni niin että veri lensi..nice..ahaa-ilmiön jälkeen tajusin, että isolle koiralle voi vaikka hankkia ison lelun.

Eteen käskyä ollaan nyt harjoiteltu ilman mainittavaa tulosta..neidolle on äärimmäisen vaikea irrota minusta niin, että jään paikalle, mutta emme hermostu, kyllä se sieltä tulee. Sivu-käskyä ollaan myös jatkettu ja nyt huomaa, että koiruus alkaa päästä jyvälle :)

Tänään sitten illalla valitaan taas seuraavat kurssit..ideana olisi taas löytää agility ja toko kurssit..nyt koiran kanssa lenkuralle metikköön :)

Ei kommentteja: