lauantai 23. toukokuuta 2009

Wau mikä aika mennyt!

No johan on sitten vierähtänyt aikaa! Meillä on nämä kuukaudet mennyt lähinnä vanhan kertauksessa ja kasvaessa. Pinja täyttää vuoden ensi tiistaina ja sopivasti samana päivänä aloitamme treenit. Ensimmäinen ihkaoikea ja "aikuisten" agilitytreenit! :) Odotanko hiukan innolla?!
Kasvettu ollaan juu..Pinja painaa tällähetkellä huikeat 32kg! Eikä suinkaan ole lihava..kuukausien ns. käyttämättömyys näkyy takaosan lihasten puuttumisessa, mutta eiköhän ne tästä tule.
Näitä treenejä ollaan ennakoitu nyt kuukausi kohottamalla kuntoa. Paikka-käsky, sivulle tule, istumaan jättäminen ja kaikenmoinen pinnanvenytys jutut ovat olleet avainasemassa..ja nämä sujuukin. Lisäksi ollaan käyty ihan hölkkähölkkäämässä pururadalla. Metsään ei uskalleta mennä nyt, koska täällä on ihan sairaasti kyykäärmeitä :(

Pikku neitimme on siis kasvanut ja kaunistunut. Näyttelyyn en ole uskaltanut sitä ilmoittaa, mutta sekin on tehtävä kesän kuluessa.

Muuten meillä on kaikki sujunut mallikkaasti ja ensimmäinen vuotemme yhdessä lähenee loppuaan. Päivääkään en vaihtaisi pois. Energinen pikku-hauva, joka omalla, persoonallisella ja upealla olemuksellaan saa edelleen kyyneleet silmiin..mamman muru. Iso sellainen!

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Hei (:

Olen Pandan, Pinjan siskon omistajaperheestä. Tätä blogia on hirveän hauska lukea ja vertailla siskoksia keskenään, vaikkei näistä teksteistä tietenkään minkäänlaista "täysin pätevää" kokonaiskuvaa saakaan.

Tuli tuosta näyttelykommentistasi mieleen, että Pinja siis on "näyttelyynkelpaavaa" mallia? Pandallahan on värivirheitä vaikka muille jakaa + liian lyhyt (mutta sitäkin pörröisempi) häntä. :D Olisin ajatellut ainakin tuon töpöhäntäisyyden olevan jotenkin geneettistä.

Viimeinen kappale sen sijaan kuulostaa tutulta. "Energinen", "persoonallinen", "iso", "mamman muru" - lieneeköhän ne yhteistä geneettistä perimää? ;D Meidän hurttamme on ihan hirveän kiintynyt äitiini + älyttömän energinen, mikä ei ihan aina käy kovin hyvin yhteen äitini vuorotyön kanssa. Myös itsepäisyys kuvaa Pandaa hyvin - aivan mieletön persoona sillä koiralla on.


Tuli vain mieleen tänne huudella vastavuoroisesti vähän meidän neitimme kuulumisia. Itsehän en siis Pandaa kasvata, vaan se on oikeastaan äitini koira, (asun itse siis eri paikkakunnallakin,) joten hirveän yksityiskohtaisia sepustuksia minulta lienee turha kysellä. Kunhan ilmoittelen itsestäni. (: