lauantai 4. lokakuuta 2008

Sponsoria vailla?

Tänään oli myöskin äärimmäisen ihana ja opettava päivä! Ensin aamusella viimeiselle toko-tunnille, joka meni kaikinpuolin totaalinappiin!! Tällä kertaa niin koira kuin ohjaajakin toimivat täydellisesti yhteen. Meidän välissä oli sellainen sanaton ymmärrys ja kaikki toimi. Koira oli innoissaan, teki asiat mielellään, mutta silti keskittyi 100%:sti. Ja minä (:D) pystyin pitämään hermoni kurissa ja ohjata pientä hauvaani rauhallisesti ja määrätietoisesti. Pinjan kanssa nuo sanat ovat = onnistunut suoristus.
Tämän jälkeen kävimme Variston M&M:ssä ruokaa ja ehkäpä muutakin ;) Hurtta-tuotteet ovat todella minun suosikkeja ja niimpä matkaan tarttui koulutusnamipussi kyseistä merkkiä. Olisin ostanut sarjan punaisen huomioliivin, mutta kokoja ei tietystikään ollut :(
Hauskin osuus tietysti alkoi päivässä kun kaupasta suunnattiin kotiin syömään ja sieltä koirapuistoon tapaamaan omaa kasvattajaa ja äitiä :D Kasvattaja tykkäsi Pinjasta kovin ja se tietysti on minulle tärkeintä, sillä häntähän me edustamme myöskin joka tilanteessa, joten hyvä hyvä!! :) Pinjan emää kun katsoi, ei tarvinnut ihmetellä mistä neito on kauniit kasvonsa perinyt, tunnisti kyllä oikein hyvin piirteet :)
Loppuilta vietelläänkin aika rauhallisissa merkeissä ja huomenna taas metsään..Agilityn MM-kisoja seurailin aamusella telkkarista ja siitä alkoi pikku hiljaa syttyä halu tehdä asiat oikein ja menestyä..mikä on meidän laji, en tiedä. Onneksi asiaa ei tarvitse vielä päättääkään...Nyt vain tarvittaisiin kotiin kunnon agilityvehkeet harjoituksia varten (mm. putki, pari aitaa,kepit) on meinaa oikeiasti erittäin vaikeaa pitää opittuja ohjaustaitoja yllä ilman säännöllistä harjoittelua ja suoraan sanottuna ottaa päähän, jos koira unohtaa jo loistavasti opitut merkit ja taidot vain harjoituksen puutteesta :( tai siksi että minulta puuttuu välineistö..
Olisipa Suomessa mahdollista hakea sponsoria harrastamiseen ja kisaamiseen..mutta kuka luottaa pentuun jo nyt, vaikka hieno se on...vapaaehtoisia? :)

Ei kommentteja: