lauantai 23. elokuuta 2008

Koirallani on outo huumorintaju?!

Pinjan mielestä 3 asiaa voittaa kaiken.

1. Ruokakipon nappaaminen ja sen kuskaaminen välittömästi ruokailun jälkeen pitkin taloa ja pihaamme. Ota se kiinni?! Enpä usko..ei kestä kunto ;)
2. Vesikipossa uiminen. Yleinen asento on se, että se istuu kipon edessä, etutassut kipossa.
3. Pupumme päästäminen vapaaksi. Meillä on kääpiöluppapoika nimeltä Leevi, joka on Pinjan kanssa ylinystävä. Pupu asuu sille remontoidussa leikkimökissä, josta sillä vapaa kulku ulkotarhaan. Pinja osaa avata ulkotarhan portin. Mies totesi eräänä iltana keittiömme ovelta, että meillä taitaa olla pieni ongelma. Sekä pupu, että Pinja mennä kiisivät pitkin pihaa peräkanaa. Pinja ei yrittänytkään vahingoittaa sitä, vaan välillä pysähtyivät haistelemaan toisiaan ja Pinja on äärimmäisen varovainen eikä hutki yhtään tassuilla. Pupukaan kun ei pelkää koiria ollenkaan, sillä ovat kasvaneet vähän niin kuin yhdessä. Ongelmaksi koituikin houkutella pupu isolta pihalta takaisin omaan tarhaansa :O lopulta onnistui, kun Pinja meni ensimmäisenä :)

Eilen olimme koirapuistossa ensimmäistä kertaa. Pikku-Piina oli ihan elementissään. Sillä ei ole minkäänlaisia ennakkoluuloja tai pelkoja? Siellä mennä tohotti 6:n muun koiran kanssa ja sai muut omistajat ihastelemaan rohkeuttaan ja avointa luonnettaan. Sille kaikki on tosi jees.

Koska vesi elementtinä on Pinjalle todella lähellä; tulee itse suihkuun, tosin sen mielestä suihkusta juominen ja sen alla pään pitäminen on kaiken idea, päätimme, että viemme sen tänään uimaan..saa sitten nähdä kumpi ui; omistaja vai koira.

Piina-nimen takana on reilu 3-v poikamme Rasmus, joka kutsuu Pinjaa rehellisesti Piinaksi :) Ovat kuin paita ja peppu.

Pentuagilitystä sen verran, että se meni ihan loistavasti. Mitään hyppyjä ei harrastettu, vaan mentiin aitaakin ilman rimaa. Putki meni koiralta välittömästi, myös s-muodossa pelkästään lähettämällä. A, puomi ja pussi myös ilman epäilyjä. Uskomattoman rohkea pentu!
Pinja on myös siitä jännittävä haukku, että mitä enemmän koiria ja ihmisiä, sen enemmän se näyttää nauttivan. Sitä ei häiriinnytä muut, päinvastoin, keskittymiskyky on huippuluokkaa, kun joku vain katsoo :) Lievää showtyttösen meininkiä?! Kaikki temput siis sujuu huomattavasti paremmin ja ajatuksennopeudella, kun vain yleisöä piisaa :) Olisipa omistajankin itsetunto moista luokkaa!

Pinja syö tällähetkellä Royal medium junioria, jonka lisäksi itse valmistan mössöjä. 5kk:n iässä vaihdamme suoraan adultiin, mutta mietinnäksi on tullut jatkammeko mediumilla vai hyppäämmekö maxiin? Koira kun ei ole sieltä pienimmästä päästä ollenkaan, vaan näyttää niin selvästi jenkkilinjansa, mikä ei siis minua haittaa, päinvastoin! Kookkaasta olemuksestaan huolimatta se on äärimmäisen sopusuhtainen neito :)

Laitanpa illalla lisää kuinka uintireissu sujui :)

Ei kommentteja: